Pargimõisa sai inspiratsiooni Prantsusmaalt Normandiast, kus valmib üks parimatest kangetest jookidest – Calvados. Suur valik Eesti õunu annab mänguruumi, pakkudes uusi ja värskeid kogemusi.

Piirkond: Lõuna-Eesti

Alkoholisisaldus: 40%

Millest tehtud: 100% Eesti õunad

Värvus: Merevaik-kuldne

Aroom: Noor ja aromaatne. Õitsev kodumaine õuna- ja pirniaed, mis läheb üle kuivatatud tumeda ploomi ja apelsinikoore nüanssidele.

Maitse: Meeldivalt ümar, keskmise täidlusega. Algab värskelt ja puuviljaselt, lõpeb pikalt, magusa apelsinisukaadi ja ürtidega.

Toit: Pehmed valgehallitusjuustud (näiteks Brie ja Camembert), pošeeritud pirn, vanaema õunakook.

Serveerimine: Me soovitame juua üht klaasi Pargimõisat umbes nelikümmend minutit – väga-väga väikeste lonksudena, et tunda, kuidas soojus aeglaselt kehas levib, lõõgastades ja rahustades. Suurepärane oleks seda täiendada ka hea sigariga.

Pargimõisa sobib ideaalselt mekkimiseks samuti koos jääga või 1:3 toonikuga.

Joogi ainulaadne kimp saadakse tänu sellele, et magusaid, mõruid, kibedalt magusaid ja hapusid Eesti õunasid segatakse täpselt õigetes proportsioonides.

DETAILID:

  • Piirkond: Lõuna-Eesti
  • Alkoholisisaldus: 40%
  • Millest tehtud: 100% Eesti õunad